Zo stuur je een lieve en persoonlijke wenskaart

Wil je graag iemand blij maken met een kaartje omdat diegene jarig is? Omdat de kerstdagen er aankomen? Of omdat je aan diegene wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt? Iemand een kaartje sturen is altijd een goed idee: wenskaarten zijn persoonlijk, verassend en ze maken altijd iemand blij. Zeker nu er nieuwe maatregelen zijn aangekondigd, is het geen verkeerd idee om wat mensen die dicht bij je staan een kaartje te sturen. In dit blog leg ik uit wat voor verschillende wenskaarten er zijn en hoe je ze nóg persoonlijker kunt maken.

Verjaardagskaart

Een verjaardagskaart kan op verschillende manieren. Je kunt er voor kiezen om zelf een kaart te maken, een geprinte foto te gebruiken als kaart of een kaart online te bestellen. Als je online bestelt heb je keuze uit veel verschillende soorten kaarten. Ten eerste kun je een kaart persoonlijker maken door te kiezen uit man, vrouw of uniseks/neutraal. Ook kun je kiezen om wat voor relatie het gaat: is de kaart voor je moeder, je partner, opa, oom of collega? Stel daarnaast ook in hoe oud diegene is geworden en wat voor soort thema er bij diegene past. Houdt diegene heel erg van honden? Kies dan voor een kaart met als thema “honden.” Wil je de kaart nóg persoonlijker maken? Dan kun je er ook voor kiezen om een foto toe te voegen. Op die manier kun je de kaart zelf ontwerpen.

Kerstkaart

Ook tijdens kerst is het leuk om wat mensen een kaartje te sturen. Zo laat je zien dat je aan ze denkt, ook al kun je misschien niet samenkomen dit jaar. Kerstkaarten kun je tegenwoordig in heel veel verschillende winkels kopen, maar je kunt ook kiezen voor een kerstkaart maken met foto. Voeg bijvoorbeeld een leuke foto toe van jou en je partner of een foto van de hond voor de kerstboom. Zo maak je jouw kerstkaart persoonlijker en grappig! Ook hierbij kun je zelf de kaart ontwerpen. Kies bijvoorbeeld welke woorden, kleuren, vormen en lettertypes je voor de kaart wilt gebruiken. Daarnaast kun je kiezen waar op de kaart je de foto wilt plaatsen (de bovenkant, binnenkant of onderkant), wat voor kader je gebruikt en eventueel kun je ook nog kersteffecten toevoegen, zoals sneeuw, gouden confetti of maretakken. Heb je geen inspiratie voor een leuke tekst voor op de kaart? Dan kan je ook nog om suggesties vragen. Een superleuke manier om een kerstkaart net wat persoonlijker te maken!

Berichten gemaakt 17

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven