Welk trouwpak past bij mij?

Er zijn een aantal dingen in het leven waar je geen enkel man blij mee kan maken. Het eerste is het kijken van de film Mama Mia en het tweede is winkelen. Ik ken weinig mannen die winkelen leuk vinden. Als je een desinteresse hebt in kleding, stijl, of mode, kan het heel vervelend zijn om te winkelen. Als uw vriendin dit niet begrijpt, kunt u het gemakkelijk uitleggen door ze mee te nemen naar de nieuwe BBQ afdeling van de bosrand. Dan zal ze snel begrijpen wat u bedoeld. Maar, er is één moment in uw leven dat u kleding passen wel leuk gaat vinden. Dat is namelijk wanneer u uw trouwpak uit gaat kiezen. Een trouwpak is één van de belangrijkste aankopen die een man kan doen in zijn leven. Het staat net onder de keuze voor de nieuwe auto. Maar welk trouwpak past er bij u. Vandaag wil ik u een aantal tips mee geven waar op u op kunt letten bij het kopen van een trouwpak.

Pasvorm en kleur

De pasvorm van het pak is heel belangrijk. Op dit moment is het in de mode om een strakke getailleerde pasvorm te hebben. Als u zelf niet heel slank bent is het belangrijk om toch voor een wat ruimer pak te gaan. Als u zelf smal bent, zal ik niet voor een te getailleerd pak gaan. Het gaat erom dat u er netjes uitziet. We hoeven dus geen accent te leggen op hoe strak of niet strak uw buik is. Daarnaast is de kleur heel belangrijk in de keuze voor een pak. Zwart, donkerblauw, of grijs doet het altijd goed. Donker groen komt ook steeds vaker voor. Ik raad aan om voor een donkere colbert en broek te gaan, uiteraard in dezelfde kleur. Neem daarbij een lichte kleur gilet om het geheel lekker frist te houden. Een gilet is trouwens een hele goede manier om meer leven te blazen in uw trouwpak.

De prijs

De meeste man houd niet van al te dure kleding. Maar een trouwpak kost niet zo heel veel. Zoek maar eens op “trouwpak man” en dan vind u veel resultaten terug die niet al te duur zijn. Als u een trouwpak neemt van een designer merk bent u natuurlijk een fortuin kwijt, maar dat is niet noodzakelijk. Tot slot wil ik zeggen dat als u een pak heeft gevonden in de perfecte kleur, in de perfecte maat en pasvorm, koop dan het trouwpak man. Voor deze aankoop moet u niet tobbe om het geld.

Berichten gemaakt 17

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven