Tijd om te verbouwen

Het voorjaar is eindelijk aangekomen. Na lang wachten beginnen wij eindelijk eens wat fraaier weer te krijgen. Voor mij betekent dit dat het klusseizoen weer is begonnen. Na mij ongeveer een half jaar binnen te vervelen kan ik eindelijk weer eens de hele dag rond het huis klussen. Ik ben ook zeker niet de enige die weer begint met klussen. Zo weet ik van veel vrienden dat zij hun huis eens flink onder handen gaan nemen. Mijn grootste klus voor dit jaar wordt het verven van alle houten panelen rond mijn huis. Dit zal nog een hele klus worden die aan aantal dagen gaat duren. De vorige keer gebruikte ik een ladder, maar dit voelde altijd erg instabiel en gevaarlijk. Omdat ik dit voorjaar gewoon relaxed wil klussen heb ik besloten om een hoogtewerker te huren. Met een hoogtewerker kan ik namelijk rustig en veilig te werken gaan, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over de stabiliteit van mijn ladder.

 

Het kost wat, maar dan heeft u ook wat

Uiteraard snap ik dat het kostbaar is om een hoogtewerker te huren. Maar naar mijn mening zijn de voordelen veel belangrijker dan de kosten. Laat ik eens beginnen bij het belangrijkste punt, namelijk de veiligheid. Voorheen stond ik altijd op een ladder, met mijn emmer met verf bungelend aan één van de zijkanten. De hele dag stond ik op 3 meter hoogte van de grond terwijl ik ook vaak aan het rijken was naar de moeilijke plekken van de panelen. Erg gevaarlijk dus. Daarnaast zorgt een hoogtewerker ervoor dat ik sneller en efficiënter kan werken. Op een hoogtewerker heeft u namelijk veel meer ruimte, ook kan u de verf gewoon naast u neerzetten. Tot slot zijn veel hoogtewerkers ook bestuurbaar vanaf de cabine, dat zou betekenen dat ik niet eens naar beneden hoef om de cabine te verplaatsen.

 

Veiligheid voor alles

Naar mijn mening zijn al deze voordelen een stuk belangrijker dan de kosten van een hoogtewerker. Ik verwacht ook dat ik veel sneller zal gaan met een hoogtewerker en dat ik dus veel sneller klaar bent met al het verven. Daarnaast zal ik een stuk veiliger zijn gedurende het verven. Mijn veiligheid is veel belangrijker dan de kosten van een hoogtewerker. Zo is een hoogtewerker echt een uitkomst voor mij, en misschien ook voor u. Gaat u deze zomer ook de hoogte in? Kijk dan alstublieft voor u eigen veiligheid of u gebruik kan maken van een hoogtewerker.

Berichten gemaakt 17

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven